Agurk fylt med avokado, reker og rogn

2 porsjoner, 00:30:00 minutter


Ingredienser:

1 agurk
1 avokado
1 lime
Salt

100 g reker, ferske
2 ss rogn, rød

En liten neve salat, frisk
2 reddiker
2 ss olivenolje
2 ss hvitvineddik
1 ts sukker
Salt og pepper

Instruksjoner:

Skrell agurken. Kutt den i fire deler, ca 5 cm lange. Grav ut frø og innmat med en liten skje. Del avokado i to. Fjern steinen og ta ut fruktkjøttet. Mos fruktkjøttet med en skje. Press i saften av 1 lime og smak til med litt salt. Fyll agurk med avokado.

Legg på noen reker og topp med rogn.

Vask og rens salat. Kutt reddiker i tynne skiver. Bland sammen olje, eddik og sukker. Smak til med salt og pepper. Vend salat og reddiker i vinaigretten.