Bakt tomat-tårn med brie

4 porsjoner, 01:00:00 minutter


Ingredienser:

8 røde plommetomater
2 løk
1 dl olivenolje
1 sitron
1 ss sukker
1 ts maldonsalt

100 g nøtter, assorterte
2 ss valnøttolje
Maldonsalt

1 brød
Olivenolje

200 g Brie de Maux
Basilikum, frisk

Instruksjoner:

Kutt tomater og løk i skiver. Legg dem utover et stekebrett og hell over olivenolje, saften av en sitron, sukker og salt. Bak i ovn på 110 °C i 50 min. Avkjøl.

Rist nøtter til de er lysebrune i en panne. Avkjøl, kutt i små biter og bland med olje. Smak til med litt maldonsalt.

Kutt brødet i så tynne skiver du klarer. Stek skivene i olivenolje til de er lysebrune.

Legg tomat, løk, brie og basilikum og brød lagvis. Servér straks.