Bakte tomater i kyllingbuljong

4 porsjoner, 00:40:00 minutter


Ingredienser:

400 g cherrytomater

4 ss olivenolje

1 ss sukker

1 ss salt



200 g kylling- eller svinefarse

Olivenolje til steking

1 dl basilikum, finhakket

1 ss sennepsfrø

1 ts fennikelfrø



6 dl kyllingkraft

Chiliolje

Instruksjoner:

Del cherrytomater i to. Legg dem på et brett med snittflaten opp. Drypp over olje og strø over sukker og salt. Bak 30 min på 160 °C.

Rull farse til små kuler. Stek lysebrune i olje. Tilsett urter og krydder mot slutten.

Kok opp kyllingkraft. Fordel tomater og kyllingboller i fire skåler. Hell over den varme kyllingkraften. Pynt med chiliolje.

Tips:

Riv filodeig i strimler. Drypp over chiliolje, paprikapulver og salt. Stek sprø i ovn på 180 °C.