Duebryst på endiviesalat

4 porsjoner, 01:30:00 minutter


Ingredienser:

Bryst fra 2 duer
Smør
1 endiviesalat
1 nektarin
5 cm stangselleri
1 ss hakket valnøtt
1 ss hvitvinseddik
4 ss extra virgin olivenolje
Salt og pepper
1/2 granateple

Instruksjoner:

Duebryst: Skjær ut filetene, pensle med smør og stek dem i ovn ved 180°C. La kjøttet hvile til det er avkjølt.

Salat: Ta av noen endivieblader til pynt. Finstrimle nektarin, endivie og selleri og tilsett hakkede valnøtter. Bland inn eddik og olivenolje. Smak til med salt og pepper.

Servering: Fordel salat på tallerkenen og legg tynne skiver av duebryst oppå. Frøene fra granateplet vippes ut med en skje og legges over. Pynt med endivieblader.

Tips:

Vil du servere denne retten som hovedrett, dobler du alle mengder.